Farmville Hotel – Hoe te beginnen

Colonie de fourmis

Plus, het is gewoon leuk!

Het thema hier is simpel. Koop een mierenhotel en eet de chocolade. Maar er zitten veel interessante dingen in dit spel, vooral in het sociale aspect. Je koopt je mierenhuis: een hele comfortabele Colonie de fourmis die in een grote kamer wonen. Dit sociale aspect is essentieel voor zelfs de eenvoudigste bordspellen, en hier komt het allemaal goed samen.

De reeds uitgebrachte uitbreiding bevat een nieuwe inwoner: stiefmoeder mier, die beter is in het vernietigen van het bord dan in het vernietigen van de stad. Dit geldt ook voor het bouwen van bouwwerken. De mierenkolonie is veel specialer, maar naarmate de zijden toenemen kun je gaan profiteren van het upgraden van je basis. Hoe lang moet een mierenhotel meegaan? Huisvesting is belangrijk, maar betaal een astronomische prijs!

Zo is het doel van het spel – werk aan een mierenhotel, exploiteer ontluikende kolonie van mieren en probeer te overleven in de race voor suprematie. De negen karaat Ant Hotel heeft vele strategie├źn, en allemaal met verschillende gameplay punten. Ben je in staat om moeilijke structuren sneller te bouwen? Ben je in staat om de verschillende acties van de mieren te beheren? Kun je lang genoeg overleven in de aanhoudende regio’s met toenemende moeilijkheidsgraad?

Welkom in Hotel Antirachel!

Welkom bij Antirachel Hotel! Een spel over mieren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.