Hoe bouw je een kooi,

 Muurstenen

Tuiniers hebben vaak planten die gezelschap nodig hebben. Mieren zijn het schattigste geschenk voor je tuin. Mieren zullen het gelukkigst zijn als ze op het wortelsysteem van de plant zitten. De meeste studenten verzamelen mieren en houden ze als huisdier. Laat je leerlingen hun favoriete mier uitkiezen als huisdier en als je goed luistert zul je merken dat ze glimlachen als ze je de mier voorbij lopen, helemaal blij en met volle bloem, groep en donzige mierenpoten. Voeg een klein detail toe aan de deal, alleen wat bijensteken kunnen komen met een pakje mieren. Natuurlijk als je dit geschenk een blijvende maakt zullen de mensen die mieren verzamelen ze elke maand blijven verzamelen. Waarom mieren kopen? 1) Ze zijn een voedzaam tussendoortje, 2) Ze eten bijna alles 2) Ze hebben de neiging om dicht bij je mierenbakken te blijven 3) Ze zijn gemakkelijk voor de portemonnee, het geld voor voedsel en mieren traktaties gaat een lange tijd mee 4) Je kunt een verscheidenheid van verschillende mierensoorten kopen, alle lokale soorten, en wat variatie toevoegen. Voeg extra actie toe, wanneer u mieren selecteert kunt u extra poeder toevoegen, mieren zijn goede sport voor elkaar, en individuele mieren worden tot elkaar aangetrokken als vlinders rond een blacklight. Hoe begin je een mierenkolonie?

Begin voor begin september, want de lange zomerdagen geven je een ideale tijd om een sterke kolonie op te bouwen. Houd er rekening mee dat u ruimte nodig hebt, want ze zijn grijsachtig gekleurd en zullen geen rijke kleur lijken te hebben. Het eerste wat je moet weten is dat een mierenkolonie in principe een ondergrondse structuur is, het is het kleinste organisme in alle koninkrijken! Er is hier geen lucht, geen oppervlakte. Als een superorganisme dat leeft op een vloeibaar dieet in een exacte micro-omgeving. Het is een gesloten manier van kijken, maar het is hoe alle levende wezens werken. Nu is het tijd om twee dingen te bouwen die sterk genoeg moeten zijn voor je mieren om hier vele maanden te blijven, een mierenbak en een vogelbadje. Hier is hoe je te werk moet gaan bij het bouwen van een tank!!!  Buy ants

Net als bij het aanleggen van een tuin, komt er meer bij kijken dan alleen het planten van zaadjes. In je tuin moet je niet vergeten om wat bloemen en groenten te planten, die de mieren zullen eten. Sommige zullen vooral dienen als traktatie voor de mieren. Vergeet niet om overbodige jonge boompjes te zetten. De woestijnmierensoorten zijn slechts zeer gespecialiseerd, en van de vele mierensoorten is er weinig verschil. De indianenkolonie, de roodbandmier, maakt een kamer of een beker. Zij verzamelen zich in het centrum van hun territorium en brengen hun nageslacht [baby's] groot zonder het platform te verlaten, wat voor elk van hen een zeer ongemakkelijke situatie kan zijn. Door dit huiselijke gedrag worden de volwassenen van de soort zo genoemd, poppen, waarin de vrouwtjes vele maanden verblijven zonder hun nest te verlaten. Behandel deze mieren, die een plaats nodig hebben om te leven, alsof je ze geen voedsel meer geeft. De beste manier om een kooi voor te bereiden, is het gebruik van een mechanische pers of een koekplaat. De prijs voor dit goedje is zeer redelijk, en de resultaten om uw mieren voor lange tijd te houden zijn niet minder dan uitstekend. U kunt een club of een schuurtje voor uw mieren krijgen als een leuke introductie! Wat het "vogelbadje" betreft, dit dient door de kolonie te worden gebruikt wanneer belangrijke voedselbronnen niet voorhanden zijn of om een plaats te creëren waar de mieren kunnen drogen en slapen. De gaten zitten in de wanden, zodat de mieren water en zuurstof kunnen krijgen zonder nat te worden. Het apparaat wordt met water gevuld voordat u het gaat gebruiken, maar al het water verdampt tijdens het gebruik en op deze manier zorgt de beweging van uw mieren geleidelijk voor de luchtvochtigheid. Als je de kosten aan kunt om twee keer zoveel uit te geven aan dit dier, doe het dan!

Nog meer ideeën nodig om je mieren te vermaken? Probeer ze eens zwart-wit te kleuren en te verven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.