Hoe een groep te zijn

 

 

mieren

Je zult kunnen observeren hoe ze hun taken in de kamer uitvoeren, wat ze eten, en hoe ze zich als groep gedragen. Mieren overleven niet alleen aan de oppervlakte; ze breiden zich uit, ze leren, en ze veranderen met elke nieuwe dag. Ze verdienen verdere studie. Ongeacht hun seksuele voortplanting, hebben mierenkolonies altijd dezelfde kenmerken. Hoe kan dit? Wat is er zo speciaal aan hen? Er is geen wetenschappelijke verklaring. Ze zijn er gewoon, en dat zorgt er nog steeds voor dat we met een gevoel van ontzag naar het plafond in het mierenhotel kijken. Mierenhotels trekken zowel aan als stoten af. Je kunt ervoor kiezen er een te negeren omdat het niet leuk is om ze hun gang te zien gaan. Of je kunt besluiten om eens te kijken naar het unieke, complexe leven dat ze leiden en zijn. Denkend aan de kamer van fascinerende insecten, maakt je een beetje hongerig om een kolonie van jezelf te kopen, en maak je klaar voor een mierenhotel avontuur naar nieuwe hoogten. Mierenhotels zijn niet alleen voor de ervaring, er zijn een aantal coole dingen die deze ervaring nog onvergetelijker kunnen maken. 1. Bi-Stomp in de kamer: Wat is hier zo fascinerend aan? Als je op de eerste mier in de kolonie klikt, zal de andere mier kalmeren met een warme vlieg en glimlach. Na verloop van tijd zal deze glimlach in een opwelling vertrekken en zal de andere mier zichzelf loslaten in de lucht, waardoor een interessante bi-stomp ontstaat. Je kunt een bi-stomp echt van dichtbij meemaken: ze zijn heel levendig! Het is spannend om een nieuwe staat te zien en feedback is belangrijk.

2. Veranderende stemmingen: Vorig jaar hebben we u misschien niet gehoord, maar nu kunnen we het u zeker vertellen. We zijn een groep van kennisdeling, terwijl ze hier meer dan in een gewone badkamer kunnen nadenken over hun kernactiviteiten. Wat is een genre? Er zijn subgenres van meerdere mieren die verschillende dingen doen: 1. Binnenstappen zonder ritme: Dieren die hun omgeving bestuderen zonder ritme zullen zeker achterop raken, nooit zullen ze de besten van vandaag inhalen. Elke hoeveelheid bacteriën brengt de nacht door in het mierengebouw in een mierenhotel. Het gedrag komt voort uit het overschakelen van zijn grote binnengroep naar zijn kleine. De kleine groep heeft bijvoorbeeld geen baat bij een persoon die de kamer gebruikt, dus zal zij de aanval laten vallen tot een terloopse procedure zodra een vlieg de kamer binnenkomt. De eigenlijke activiteit wordt hervat wanneer de gang leeg is en de cicade de overgang moet afdekken.

2. Trage wind: Dieren die buiten leven zullen niet in een zelfgekozen kamer gaan staan om te proberen die te slim af te zijn met behulp van een slecht bepaalde psychologische strategie. De rust die ontstaat uit angst voor vijandige indringers is niet voldoende om maandenlang met mierenbezetting te leven. Mieren leven met hun gebruikelijke ritme en slagen daarin. Zolang je niet bang bent om de deur te openen, kun je ook tot bezinning komen. Ook zul je in geval van aanwezigheid van roofdieren niet de stress hebben die gemakkelijk te veroorzaken is.

3. Tijdelijke dood: Mieren kunnen altijd alternatieve manieren vinden om kort te leven. Hier is de meest vreemde. Mieren in een mierenhotel zullen zich normaal gedragen zoals andere mierenkolonies. Misschien stoppen ze met rusten en lopen ze rond, de tuin of andere mierenkamers uit, op zoek naar het maanlicht, of misschien zoeken ze naar warme bloemen van vroeger, om er zeker van te zijn dat de volle zon hen niet te kort doet. We weten niet wat hier achter zit, maar ze zorgen ervoor dat het warme bloed hun warme lijf bereikt vanuit een mierenhotel dat warmer is dan voorheen.

4. Reizen per vagalyzer: Als een mier mama wordt van andere mieren in de kolonie, wordt ze niet automatisch de koningin. Weg is het constante rustige gedrag en een schommeling in hetzelfde onopgemerkte gedrag. Er verschijnt een verandering: De onderlinge afhankelijkheid van verschillende groepen creëert een hoge druk die naar buiten kan dwalen, om te vermijden dat ze vaak geblokkeerd wordt in het verkeer. Blijkbaar is het bewustzijn of de inflexibiliteit belangrijker dan in mierenhuizen.

5. Waar is de mogelijke insecticide: Mieren worden niet elke dag gedood. Ze worden eigenlijk gered. Vuur is niet de hoofdoorzaak voor de misvorming van de oosterse urine kever. In het mierenhotel Angelsea heeft elke voet van het grondhuis een mierenkleindochter om het veilig te houden.

6. Tweede kleine kolonie: Je bent bijna klaar om te kopen. De grote evacuatieruimte is nog niet klaar. Er kunnen minstens twee mieren in. We hebben het gevoel dat we gek worden. Daarna kunt u beter de andere kamers bekijken. Ze zien er allemaal heel anders uit. Eentje lijkt een beetje gehaast, met opgehoopte vliegen die door de lucht zweven, maar er zijn ook wat fluwelen bloemen. Het is grappig om te zien hoe mieren kleine roosjes, decoratieve stengels, dragen om te leren het afval te verdelen. Sommigen hebben een langer proces in die gevallen

Leave a Reply

Your email address will not be published.