Wat voor soort paarden wilt u?

Bruine En Witte Hengsten Die In Een Weiland Lopen

Deze vragen werden gesteld door een nieuwe ruiter tijdens een recente ruiter bewustwordingsles.

Paarden zijn lastige dieren, het zijn moeilijke dieren om te trainen. Vanuit mijn ervaring, leren ze je om bovenmate te accepteren. Het paard laat je zien hoe je het leven op vele manieren kunt accepteren. Een cliënt kwam in onze sessie met een opdracht die over drie dagen af moest zijn. Ze vroeg zich af hoe ze het moest aanpakken. We rijden ook allemaal paarden. Toen ik haar in groep vroeg wat er in die situatie bij haar opkwam, antwoordde ze in haar eigen woorden: "dit is mijn paard, ik kan het niet veranderen".

Wij zien het paard niet alleen als een dier om mee te werken, maar ook als onze relatie ermee. Het is erg moeilijk om veranderingen aan te brengen in onze relatie met welk niet-menselijk wezen dan ook, tenzij we ons eerst bewust worden van wat onze patronen zijn. De taken die we met paarden uitvoeren zijn zeer vergelijkbaar met de taken die we met mensen uitvoeren. Ze zijn hetzelfde. We doen allemaal hetzelfde met paarden, we doen het alleen zo veel sneller met paarden.

Hetzelfde krijg je ook met anderen. Als mensen hebben we dezelfde gevoelens en we doen hetzelfde met onze paarden. Het is veel gemakkelijker om te leren hoe we onze relatie met een paard kunnen veranderen in plaats van te proberen hen te veranderen. Als we eenmaal weten wat er van ons uitgaat, kunnen we beginnen het te veranderen. Dit is een belangrijke stap om de meester van het paard te worden. Zodra we onszelf en onze relatie tot paarden veranderen, zien we een hele nieuwe wereld weg van de ogen van de merrie.

Ik ben verbaasd over de verschillende gedachten die ik heb bij het in evenwicht brengen van paardrijden met het leven in het algemeen. De eerste is dat we begrijpen dat we de positieve energie van wat we met het paard doen in stand moeten houden. We moeten blijven oefenen wat we aan het doen zijn. Binnen een paard show schuur modder en je hebt modder op je hek. De modder is jezelf vasthouden aan een verhaal dat je hebt gemaakt in je geest dat modder is gemeen en als je je voet neerzet, modder komt van jou. Als we dit weten, zullen we minder snel onze voet neerzetten, waardoor we onze energie afsnijden van de eieren, alle eieren die vertegenwoordigen wie we zijn. Op zijn beurt wordt de energie en het werk dat we aan het paard besteden moeiteloos.

Wat we willen accepteren is dezelfde gedachtengang die we hebben om met het leven om te gaan. We kunnen het accepteren en leven zonder de energie die op het paard is gericht. zoeter nog het paard, heeft de energie van standvastigheid aan de capaciteiten van het paard en is de essentie van instinctieve kracht van het paard. Alles wat ik heb gezien is dat het paard geconcentreerd en ontspannen blijft. Het paard blijft snel. Hierin word ik eraan herinnerd om emoties die niet veranderen en overtuigingen die me vasthouden aan een verleden dat ik niet kan veranderen, stabiel te houden; dit alles ten bate van de gezondheid!

We gaan door het leven en laten toe dat gedachten en gevoelens ons definiëren op een manier die ons welzijn niet ten goede komt. Als je bekend bent met de Wet van Aantrekking, dan weet je dat deze gedachten voortbrengen waar we ons op richten. Als je de laatste tijd iets gelezen hebt, weet je dat de belangrijkste focus van degenen die de Wet van Aantrekking kennen, is het loslaten van de gedachten die je welzijn niet ten goede komen. Als je in die vijver zit, weet je dat de wolken gaan waaien terwijl de zon in de verte schijnt terwijl je op de golven vaart. Je geest weet niet dat het tijd is om te stoppen met de grote golven en te rijden op de stromingen, de golven en de zachte regen die op de achtergrond stroomt.

Ik heb ontdekt dat de beste manier om het paard gefocust te houden is door te vragen, "wat voor soort paarden wil je"? Wees in het moment en luister naar het antwoord. Dan gebruik je het vermogen van je paard om zich te verbinden met hun energie en hoe ze zich voelen. Ze zullen dat doen in overeenstemming met wat je hen vertelt om zich op te concentreren. Ik vraag een paard om een obstakel te kiezen en er voor te gaan. Ik geef ze een doel en het is een gemakkelijke. Ik zeg, "Ik zie je hoofd naar beneden komen en je lichaam spannen, en je bent bang." Dus zeg ik, "ja", en ik gebruik mijn vermogen om contact te maken met hun energetische patronen en hoe ze zich voelen om die angst te overwinnen en in combinatie met het momentum van mijn fysieke acties, beginnen ze te bewegen.

We doen hetzelfde met onze gedachten. We focussen op wat we niet willen. We plannen waarom het niet zal werken en spelen die gedachte keer op keer af. We creëren een verhaal in ons hoofd dat het glas half leeg is. Ik zou kunnen zeggen dat dit het punt is waar we werken aan onze gevoelens (onze energie). Als we ons blijven richten op die negatieve gedachten, dan zijn dat de gedachten die we hebben.

Als we onze gedachten zouden creëren en volhouden met de intentie of met de meeste intentie van wat we willen, dan zouden we positiever zijn en zouden we minder angst in ons leven hebben. Wat is het doel achter onze acties om te manifesteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.